W sobotę 7 grudnia 2019 roku mieliśmy przyjemność gościć dziennikarza kulinarnego, podróżnika i restauratora Krakowskiego Makaroniarza – Bartka Kieżunia. Sala warsztatowa w Krwonach wynajęta od Fundacji ze Smakiem wypełniła się cudownymi zapachami i uczestnikami spragnionymi poszerzenia swej wiedzy kulinarnej, w tym oczywiście naszymi koleżankami z Baru Mlecznego. Smak potraw przeniósł nas w rejony słonecznej Italii i Portugalii. Mogliśmy organoleptycznie poznać najbardziej charakterytyczne potrawy z tamtych krajów. Było to doznanie, które na długo pozostanie w naszej pamięci, pobudzając kubki smakowe i chęć do kolejnych, niebanalnych odkryć w kuchni.
Nasza Spółdzielnia zrodziła się z pasji i miłości do gotowania. Z biegiem lat, coraz silniejszych ... są jak wierne towarzyszki naszej drogi zawodowej...
Działalność Spółdzielni doceniają media, a my doceniamy ich kunszt dziennikarski za promowanie tego, co zdrowe i dobre
Posiadamy własną "flotę" - nasze trzy niezawodne auta, które od poniedziałku do piątku w godzinach: od 12 i od 13 dostarczają Państwu ugotowane przez nas dania