Jednym z pierwszych szkoleń, w których braliśmy udział, było szkolenie z Krzysztofem Szulborskim. Szkolenie, zorganizowane w okresie wakacyjnym w 2015 roku, pozwoliło nam pozyskać wiedzę, jak efektywnie zarządzać lokalem gastronomicznym oraz jak wydajnie pracować z zespole. Krzysztof, ceniony w branży kucharz z wieloletnim doświadczeniem, którego dowodem uznania było m.in. powierzenie funkcji Prezesa Stowarzyszenia Kucharzy Polskich – najstarszej organizacji w Polsce zajmującej się kulinariami, podzielił się swą wiedzą i doświadczeniem, która zaowocowała dalszym rozwojem spółdzielni. Z perspektywy czasu, można by pokusić się o stwierdzenie, że spotkanie z Krzysztofem to przełomowy okres w naszej kulinarnej przygodzie… Od tego czasu wiele się u nas zmieniło… Oczywiście na dobre!
Nasza Spółdzielnia zrodziła się z pasji i miłości do gotowania. Z biegiem lat, coraz silniejszych ... są jak wierne towarzyszki naszej drogi zawodowej...
Działalność Spółdzielni doceniają media, a my doceniamy ich kunszt dziennikarski za promowanie tego, co zdrowe i dobre
Posiadamy własną "flotę" - nasze trzy niezawodne auta, które od poniedziałku do piątku w godzinach: od 12 i od 13 dostarczają Państwu ugotowane przez nas dania